Zásady ochrany osobních údajů – GDPR

Všechny Vaše osobní údaje (emailové adresy, telefonní čísla a ostatní) jsou zpracovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.
Důvodem je zabezpečení proti neoprávněnému nakládání, zásahu nepovolaných osob, ztrátě, zničení.

Na vyžádání vám pošleme informace o tom, jaké údaje o vás na máme k dispozici a k jakému účelu.
Během návštěvy našich stránek FOTOHILGER.CZ, zaznamenáváme IP adresu, přidělenou vaším poskytovatelem,
web ze kterého k nám přicházíte, navštívené stránky našeho webu, datum a to, kolik času jste věnovali našemu webu.
Veškeré osobní údaje jako jsou jméno, email, kontaktní údaje a další zpracováváme a uchováváme pouze pokud nám je dobrovolně poskytnete za účelem
plánování, přípravy a koordinace focení nebo spolupráce, nákupu produktů, účasti v soutěžích popřípadě vyplnění formulářů nebo anket.

Shromažďované obchodní údaje jsou využívány pro účely poskytování fotografických služeb, provozu webu, webové analytiky, v rámci anket, také
pro marketingové účely vždy pouze v rozsahu nezbytně nutném k dodání, nebo poskytování fotografických a marketingových služeb.

Vaše osobní údaje nám slouží k tomu, abychom vás mohli informovat o nabídkách a službách, které poskytujeme a mimo jiné také k další komunikaci.
Účast na informacích tohoto typu je zcela dobrovolná a nemáte-li zájem o informace tohoto typu, můžete nás kontaktovat a tím se kdykoliv odhlásit.
V případě emailové komunikace tak můžete učinit pomocí zaslání e-mailu a jména, zaslaného pomocí kontaktního formuláře.

Abyste se snadněji pohybovali na našich webových stránkách využíváme shromažďování souborů cookies v prohlížeči návštěvníků.
Tento web využívá cookies, abychom mohli sledovat preference návštěvníků a podle toho optimálně vytvářet webové stránky.

Cookies jsou “soubory”, které se uloží v prohlížeči na Váš pevný disk. To vede k usnadnění pohybu po našich stránkách a zajištění vysoké míry uživatelského
pohodlí během prohlížení webových stránek. Cookies pomáhají zjistit, zda jste už ze svého počítače navštívili naše stránky a říci prohlížeči jak zobrazit informace.
Identifikuje se pouze cookie na Vašem počítači.
Používání cookies můžete vypnout ve Vašem internetovém prohlížeči.

Pokud vám není cokoliv jasné, nebo máte-li jakýkoliv dotaz, kontaktujte mne na adrese tomas@fotohilger.cz