Zásady ochrany osobních údajů – GDPR

Všechny Vaše osobní údaje (emailové adresy, telefonní čísla a ostatní) jsou zpracovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.
Důvodem je zabezpečení proti neoprávněnému nakládání, zásahu nepovolaných osob, ztrátě, zničení.

Na vyžádání vám pošleme informace o tom, jaké údaje o vás na máme k dispozici a k jakému účelu.
Během návštěvy našich stránek FOTOHILGER.CZ, zaznamenáváme IP adresu, přidělenou vaším poskytovatelem,
web ze kterého k nám přicházíte, navštívené stránky našeho webu, datum a to, kolik času jste věnovali našemu webu.
Veškeré osobní údaje jako jsou jméno, email, kontaktní údaje a další zpracováváme a uchováváme pouze pokud nám je dobrovolně poskytnete za účelem
plánování, přípravy a koordinace focení nebo spolupráce, nákupu produktů, účasti v soutěžích popřípadě vyplnění formulářů nebo anket.

Shromažďované obchodní údaje jsou využívány pro účely poskytování fotografických služeb, provozu webu, webové analytiky, v rámci anket, také
pro marketingové účely vždy pouze v rozsahu nezbytně nutném k dodání, nebo poskytování fotografických a marketingových služeb.

Vaše osobní údaje nám slouží k tomu, abychom vás mohli informovat o nabídkách a službách, které poskytujeme, mimo jiné také k další komunikaci
v rámci našeho obchodního modelu. Účast na informacích tohoto typu je zcela dobrovolná a nemáte-li zájem o informace tohoto typu, můžete nás kontaktovat a tím se kdykoliv odhlásit.
V případě emailové komunikace tak můžete učinit pomocí zaslání e-mailu a jména, zaslaného pomocí kontaktního formuláře.

Abyste se snadněji pohybovali na našich webových stránkách využíváme shromažďování souborů cookies v prohlížeči návštěvníků.
Tento web využívá cookies, abychom mohli sledovat preference návštěvníků a podle toho optimálně vytvářet webové stránky.

Cookies jsou “soubory”, které se uloží v prohlížeči na Váš pevný disk. To vede k usnadnění pohybu po našich stránkách a zajištění vysoké míry uživatelského
pohodlí během prohlížení webových stránek. Cookies pomáhají zjistit, zda jste už ze svého počítače navštívili naše stránky a říci prohlížeči jak zobrazit informace.
Identifikuje se pouze cookie na Vašem počítači.
Používání cookies můžete vypnout ve Vašem internetovém prohlížeči.

Pokud vám není cokoliv jasné, nebo máte-li jakýkoliv dotaz, kontaktujte mne na adrese tomas@fotohilger.cz

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. V souladu s nařízením Evropské komise GDPR. Veškeré informace: čs návštěvy, doba strávená na stránkách, informace o monitoru. Tyto informace sbíráme pomocí nástrojů Google Analitics. Tyto informace jsou anonymní a slouží výhradně k optimalizaci a přizpůsobení webových stránek pro uživatele. Informace odeslané pomocí kontaktního formuláře, jméno a příjmení, adresa, telefona a e-mail slouží výhradně k zajištění smluvního vztahu, servisním úkonům (přípravy zakázky, koordinace příprav, informování o změnách). Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close